Επικοινωνία

Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με το λογαριασμό σου ή έχεις ανάγκη από οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινώνησε με το Customer Experience Team, που είναι διαθέσιμο από τις 12:00 π.μ. έως τις 22:45 μ.μ. (7 ημέρες την εβδομάδα):

 • Μέσω live chat, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που παρέχεται στην ιστοσελίδα για άμεση βοήθεια.
 • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση helpdesk@safebet.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασική αρχή της safebet είναι η συνετή συμμετοχή αποκλειστικά από ενηλίκους άνω των 21 ετών στα προσφερόμενα παιχνίδια της.

Για το λόγο αυτό παρέχει στα μέλη της μια σειρά επιλογών προκειμένου να τους βοηθήσει να στοιχηματίσουν υπεύθυνα. Πιο συγκεκριμένα:

Όρια Παιξίματος
Αυτή η λειτουργία της safebet, επιτρέπει να βάλεις οποιοδήποτε όριο στο ποσό των χρημάτων που θέλεις να παίξεις. 

Στην περίπτωση  αυτή, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα στέλνοντας  σχετικό email στο helpdesk@safebet.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο live chat, το οποίο θα  χαρεί να παράσχει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Αυτο-αποκλεισμός ή Αποχώρηση
Η safebet παρέχει τη δυνατότητα σε ένα μέλος της να αυτο-αποκλειστεί από τον λογαριασμό του για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του αυτο-αποκλεισμού, η safebet θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να αποτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια του αυτο-αποκλειόμενου για το άνοιγμα νέoυ λογαριασμού.

Σου συνιστούμε στην περίπτωση που έχεις αυτοαποκλειστεί από λογαριασμό της safebet και είσαι ενεργός πελάτης κινητού να διαγράψεις την συγκεκριμένη υπηρεσία απο τις ενημερώσεις σου, έτσι ώστε να αποτρέψεις την λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου από εμάς. Επίσης, αν χρησιμοποιείς διαύλους Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, συνιστούμε να εξασφαλίσεις ότι δεν θα λαμβάνεις τα νέα ή τις ενημερώσεις μας.

Αν επιθυμείς να κάνεις χρήση αυτής της δυνατότητας, παρακαλούμε όπως έλθεις σε Επικοινωνία μαζί μας για να μιλήσεις με ένα μέλος του υψηλά εκπαιδευόμενου Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, που θα χαρεί να σε βοηθήσει. Εναλλακτικά, έχεις την επιλογή να αυτο-αποκλειστείς στην επιλογή ο Λογαριασμός μου  - Στοιχηματικά όρια όταν κάνεις είσοδο στον λογαριασμό σου.


Πληροφορίες για τη Διατήρηση του Ελέγχου
Ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων παίζουν μέσα στα όρια τους, για μερικούς ο στοιχηματισμός μπορεί να γίνει πρόβλημα. Μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο εάν θυμάσε τα ακόλουθα:

 • Η συμμετοχή στα παιχνίδια θα πρέπει να γίνεται για την ψυχαγωγία σου και να μην αντιμετωπίζεται ως τρόπος για να κερδίσεις χρήματα.
 • Να αποφεύγεις να ξοδεύεις για τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που προορίζεις για άλλες ανάγκες.
 • Να αποφεύγεις να προσπαθείς να ρεφάρεις απώλειες. 
 • Να αποφεύγεις να θεωρείς τη συμμετοχή στο παιχνίδι ως λύση των προβλημάτων και των ανησυχιών σου.
 • Να παρακολουθείς το χρόνο και το ποσό που ξοδεύεις στο στοιχηματισμό. 
 • Να παίζεις πάντα μόνο το χρηματικό ποσό που έχεις καθορίσει εξαρχής.
 • Να βάζεις πάντα όρια στο παιχνίδι και να μην τα ξεπερνάς ποτέ.
 • Να κάνεις διάλειμμα από το στοιχηματισμό και επίσης να χρησιμοποιείς την επιλογή του αυτο-αποκλεισμού όταν αισθανθείς ότι ξεπερνάς τα όρια.
 • Να ζητήσεις βοήθεια όταν αντιληφθείς ότι ξοδεύεις παραπάνω ή παίζεις συχνότερα.

Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνου Στοιχηματισμό

Αν ανησυχείς ότι ο στοιχηματισμός μπορεί να έχει καταβάλει τη ζωή σου (ή κάποιου άλλου), οι ακόλουθες ερωτήσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να το επιβεβαιώσεις:

 • Στοιχηματίζεις για να ξεφύγεις από μια βαρετή ή δυστυχισμένη ζωή; 
 • Όταν στοιχηματίζεις και ξεμένεις από χρήματα, αισθάνεσαι χαμένος και απελπισμένος και αναγκασμένος να στοιχηματίσεις ξανά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα; 
 • Στοιχηματίζεις μέχρι να χάσεις όλα σου τα λεφτά, ακόμη και τα λεφτά που έχεις για να γυρίσεις σπίτι ή το κόστος για ένα καφέ; 
 • Είπες ποτέ ψέμματα για να καλύψεις ένα ποσό χρημάτων ή χρόνου που ξόδεψες στοιχηματίζοντας;
 • Έχασες το ενδιαφέρον σου για την οικογένεια, τους φίλους και το χόμπι σου εξαιτίας του στοιχηματισμού σου;
 • Αφού χάσεις, αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσπαθήσεις να κερδίσεις αυτά που έχασες όσο το δυνατό πιο γρήγορα; 
 • Οι διαφωνίες και οι απογοητεύσεις σε κάνουν να θέλεις να στοιχηματίσεις; 
 • Αισθάνεσαι θλιμμένος ή ακόμα και με τάσεις αυτοκτονίας εξαιτίας του ότι στοιχηματίζεις;

Όσο περισσότερα «ναι» απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, τόσο πιό πιθανό είναι να έχεις σοβαρό πρόβλημα εθισμού στο τζόγο. Για να μιλήσεις σε κάποιον σχετικά με αυτό, επικοινώνησε:

Στοιχηματισμός ανηλίκων
Είναι ενάντια στο νόμο για όσους είναι κάτω των 21 ετών να στοιχηματίζουν και η safebet λαμβάνει υπόψη της αυτό το θέμα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Διεξάγει ηλεκτρονικούς ελέγχους επιβεβαίωσης ηλικίας στα μέλη της. Οιοσδήποτε είναι κάτω των 21 ετών και βρεθεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα, θα του παρακρατούνται τα οποιαδήποτε κέρδη και επίσης θα αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές.

Εκπαίδευση προσωπικού
Όλο το προσωπικό του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών εκπαιδεύεται στην αντιμετώπιση προβλημάτων που απορρέουν από τον εθισμό στο τζόγο και είναι σε θέση να σας δώσει κατάλληλες οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες.

Γονικοί έλεγχοι
Υπάρχει επίσης ένας αριθμός εφαρμογών που οι γονείς ή οι κηδεμόνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να παρακολουθούν ή να περιορίσουν τη χρήση της οποιασδήποτε πρόσβασης στο ίντερνετ μέσω του υπολογιστή.

Ειδικότερα:

 1. Το πρόγραμμα φιλτραρίσματος Net Nanny προστατεύει τα παιδια από ανάρμοστη χρήση του internet: http://www.netnanny.com
 2. Το πρόγραμμα φιλτραρίσματος CYBERsitter επιτρέπει στους γονείς να προσθέσουν τις δικές τους ιστοσελίδες για μπλοκάρισμα: http://www.cybersitter.com

Δεν έχετε συμπληρώσει το username ή το password

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να έχετε κάνει login.

Κλείσιμο

×

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε login.

Κλείσιμο