Σημαντική ενημέρωση : H Safebet.gr θα σταματήσει τη λειτουργία της στις 15-12-2018. Παρακαλούμε κάντε log in στο λογαριασμό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία

Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με το λογαριασμό σου ή έχεις ανάγκη από οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινώνησε με το Customer Experience Team, που είναι διαθέσιμο από τις 12:00 π.μ. έως τις 22:45 μ.μ. (7 ημέρες την εβδομάδα):

  • Μέσω live chat, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που παρέχεται στην ιστοσελίδα για άμεση βοήθεια.
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση helpdesk@safebet.gr

 

Τρόποι πληρωμής

Θέλεις να ξεκινήσεις να παίζεις αλλα δεν είσαι σίγουρος για τον καλύτερο τρόπο κατάθεσης. Μην ανησυχείς γιατί στη safebet διαθέτουμε πολλούς ευέλικτους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής.

Με το που επιλέξεις έναν από τους τρόπους συναλλαγής από την παρακάτω λίστα, θα μπορείς να καταθέτεις απευθείας στο λογαριασμό σου αλλά και να κάνεις ανάληψη των κερδών σου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή, είναι να είσαι ο κάτοχος του λογαριασμού με τον οποίο θα κάνεις είτε κατάθεση, είτε ανάληψη. 

Διάλεξε παρακάτω, πως προτιμάς να κάνεις τις συναλλαγές σου.

Δεν έχετε συμπληρώσει το username ή το password

×

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να έχετε κάνει login.

Κλείσιμο

Δεν είστε συνδεδεμένος χρήστης.

Δεν έχετε κάνει login. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε login.

Κλείσιμο

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777. Η συμμετοχή επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών. (Παίξε υπεύθυνα)

Κλείσιμο